| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Bylinková vepřová pečeně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2081x / 2x
Přidáno/změněno: 15.6.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

2 stroužky česneku
800 g vepř. pečeně bez kosti
sůl
pepř
6 hřebíčků
3 snítky čerstvého rozmarýnu
2 snítky šalvěje
2 červené cibule
asi 2 lžíce olivového oleje
200 ml bílého vína
kůra z 1 citronu
1 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Česnek oloupeme a prolisujeme. Vepřovou pečeni omyjeme a osušíme. Svrchu do ní nožem uděláme několik mělkých zářezů tak, aby vznikla mřížka. Osolíme ji, opepříme a potřeme česnekem. Poklademe ji snítky rozmarýnu a šalvěje a převážeme nití, aby bylinky nepadaly dolů.
Cibule oloupeme, nakrájíme na měsíčky a rozprostřeme na dno pekáčku. Navrch položíme připravené maso. Pečeni posypeme rozdrcenými hřebíčky, pokapeme olejem a podlijeme asi 100 ml vody. V troubě při 180 °C ji pečeme asi 90 minut. Během pečení ji přeléváme bílým vínem a výpekem. Dle potřeby přiléváme vodu.
Asi 10 minut před koncem pečení zvýšíme teplotu v troubě na 220°C. Pečeni posypeme strouhanou citronovou kůrou a dopečeme dozlatova. Výpek slijeme do kastrůlku a rozpustíme v něm máslo. Zaprášíme moukou a dle potřeby naředíme vodou. Šťávu ještě asi 5 minut povaříme

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bylinková vepřová pečeně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.048s norob)