- 1 kg prorostlého bůčku
- 5 kuliček pepře
- 5 lístků bobkový list
- 25 stroužků česneku
- 1 lžičku od kávy (řádně umytou) karri koření
- 1 lžičku od kávy taktéž i mletého pepře, sladké papriky a grilovacího koření
- pár kapek tabasca a trochu omáčky Worchester
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Předpříprava:
K masu dáme 5 kuliček pepř, 5 bobk.listů a 10 stroužků česneku .Do hrnce vodou naplněné-ho a za neustálého bulání na ohni středním předpřipravujeme asi tak 1 hodinku.
Marináda:
15 stroužků česneku rozmačkáme s obsahem kávové lžičky soli a ostatními doposud nepoužitými ingrediencemi uvedenými v popisu
Dovyhotovení:
Maso vyndáme z vařící vody potřeme vyhotovenou marinádou a zaba-líme do kusu aluminia . po vychladnutí vložíme do chladničky.