|
Recept na Bůček po tyrolsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky . Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji na drobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.Přidáme nakrájené jablko,a vaříme ještě asi 10min. Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina.
Podáváme s rýží (na 1 porci dávame k masu 1 vejce).
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bůček po tyrolsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bucek-po-tyrolsku">Recept: Bůček po tyrolsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bůček po tyrolsku:
|