| Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bůček po tyrolsku


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2016

Ingredience:

4 vejce
600 gramů bůčku
4 lžíce sójové omáčky
3 lžíce vína
1,5 dl vody
půl lžičky cukru
sůl
kousek chilli papričky nebo koření
1 jablko

Popis:

Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky . Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji na drobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.Přidáme nakrájené jablko,a vaříme ještě asi 10min. Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina.
Podáváme s rýží (na 1 porci dávame k masu 1 vejce).


Jít na recept Bůček po tyrolsku >>