| Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky | Pletení |
|
| ||||||||
Bůček po tyrolsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vejce | ||||||||
Popis: Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky . Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji na drobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.Přidáme nakrájené jablko,a vaříme ještě asi 10min. Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina. |