|
Recept na Broskve v šampaňském
|
|
|
| |
Postup přípravy:Broskve maličko nakrojíme podél obvodu ,pak je ponoříme na 30 vteřin do vařící vody , vyjmeme , necháme okapat , zchladíme a oloupeme. Vanilku nasekáme na drobno. Smícháme sirup , víno a nasekanou vanilku , zamícháme a uvedeme do varu . Opatrně vložíme do vroucího sirupu oloupané broskve a vaříme je 5min. na velmi mírném plameni. Vyjmeme , necháme okapat a odložíme. Sirup přecedíme a silně zchladíme .
Jahody protřepeme sítem , smícháme s cukrem , přidáme šlehanou smetanu a pečlivě promícháme . Vložíme jahodovou smetanu na dno mísy , na ni uložíme broskve , ozdobíme několika čerstvými jahodami a mátovými lístky .
Zvlášť podáváme ve skleničkách vychlazenou šťávu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Broskve v šampaňském, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/broskve-v-sampanskem">Recept: Broskve v šampaňském</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Broskve v šampaňském:
|