|
Recept na Bretaňské fazole
|
|
|
| |
Postup přípravy:Přebrané, omyté, den předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, v níž byly namočeny. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, osmažíme dozlatova, zředíme vodou a dobře povaříme v hustší omáčku. Po chvilce přidáme rajčatový protlak. Měkké fazole ocedíme, přidáme povařenou omáčku, česnek utřený se solí, cukr, ocet, sůl, pepř, podle potřeby. Fazole posypeme jemně rozsekanou petrželkou a podáváme k sázeným vejcím, párkům apod.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bretaňské fazole, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bretanske-fazole_1">Recept: Bretaňské fazole</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bretaňské fazole:
|