| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bretaňské fazole


Doba přípravy:00:35
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.12.2019

Ingredience:

400 g bílých fazolí
80 g rajčatového protlaku
3 lžíce oleje
půl cibule
2 lžičky hladké mouky
ocet
cukr
mletý pepř
česnek
petrželka
sůl

Popis:

Přebrané, omyté, den předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, v níž byly namočeny. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, osmažíme dozlatova, zředíme vodou a dobře povaříme v hustší omáčku. Po chvilce přidáme rajčatový protlak. Měkké fazole ocedíme, přidáme povařenou omáčku, česnek utřený se solí, cukr, ocet, sůl, pepř, podle potřeby. Fazole posypeme jemně rozsekanou petrželkou a podáváme k sázeným vejcím, párkům apod.


Jít na recept Bretaňské fazole >>