|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bravčové srdce na údenej slaninke
|
|
|
| |
Postup přípravy:Srdce dobre umyjeme v studenej vode a varíme v osolenej vode (asi 20 minút). Potom ho pokrájame na malé kocky. Nadrobno pokrájanú údenú slaninu opražíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a do-sklovita opražíme. Pridáme pokrájané srdce, podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme rascou a takmer domäkka udusíme. Tesne pred dokončením pridáme pokrájané sterilizované uhorky a nakoniec dochutíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Servírujeme s cestovinou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bravčové srdce na údenej slaninke, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bravcove-srdce-na-udenej-slaninke">Recept: Bravčové srdce na údenej slaninke</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bravčové srdce na údenej slaninke:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vnitřnosti
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|