| Pletení | Email šablony | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Bravčové srdce na údenej slaninke | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g bravčového srdca | ||||||||
Popis: Srdce dobre umyjeme v studenej vode a varíme v osolenej vode (asi 20 minút). Potom ho pokrájame na malé kocky. Nadrobno pokrájanú údenú slaninu opražíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a do-sklovita opražíme. Pridáme pokrájané srdce, podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme rascou a takmer domäkka udusíme. Tesne pred dokončením pridáme pokrájané sterilizované uhorky a nakoniec dochutíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Servírujeme s cestovinou. |