|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Bratislavský tokáň
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bratislavský tokáň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bratislavsky-tokan">Recept: Bratislavský tokáň</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Bratislavský tokáň:
|
(1 příspěvků) 1 |
bratislavský tokáň
humus bez koření , bez soli, hnusná rajská s houbami a hráškem, pozor není to k jídlu!!!!!!!!a ještě 1/2l smetany
Napsal: danka dne 27.1.2011 14:46:26
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bratislavský tokáň:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Hrách sterilovaný, zmražený
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|