| Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Bratislavský tokáň | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bravčové stehno - 750g | ||||||||
Popis: Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne. |