| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramborové dukátky II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1483x / 5x
Přidáno/změněno: 10.10.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

- 1,5 kg zemiaky
- 125g obyčajné maslo
- 2až 4 strúčiky cesnaku
- soľ
- štipka červenej ostrej papriky
- pažítka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Umyté zemiaky ošúpeme a nakrájame asi na 0,5 cm hrubé kolieska.
Osolíme, poukladáme na plech /plech nie je treba omastiť/ a dáme do rúry zapiesť cca na 20 až 25 min. pri teplote 200 st.
Počas pečenia zemiakov dáme roztopiť maslo a vmiešame doň
rozomletý cesnak a pokrájanú pažítku.
Po upečení zemiakov ich servírujeme na tanier, zalejeme maslom s pažítkou. Posypeme červenou ostrou paprikou. K dukátom podávame mlieko /obyčajné, kyslé, acidofilné a pod./ Najlepšie však chutia s pravou kyslou žinčicou.
Dobrú chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborové dukátky II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0481s norob)