|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Biftek tatarský
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso naškrabeme nožem, abychom odstranili blány, umeleme je na strojku nebo dobře usekáme na jemnou kaši. Přidáme pepř a sůl. Navlhčenou rukou upravíme z masa bochánek, vložíme na mísu, střed bochánku prohloubíme a do něho vložíme syrový žloutek. Kolem masa upravíme kroužky cibule a do nich přidáme ještě koření, papriku, pepř, hořčici a pod.
Podáváme syrové s bílým i černým chlebem a sekanou cibulí.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Biftek tatarský, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/biftek-tatarsky">Recept: Biftek tatarský</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Biftek tatarský:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Hovězí maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|