| Recepty doma | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Biftek tatarský


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.6.2009

Ingredience:

500g svíčkové
sůl, pepř
4 žloutky
1 větší cibule
ostatní koření dle chuti

Popis:

Maso naškrabeme nožem, abychom odstranili blány, umeleme je na strojku nebo dobře usekáme na jemnou kaši. Přidáme pepř a sůl. Navlhčenou rukou upravíme z masa bochánek, vložíme na mísu, střed bochánku prohloubíme a do něho vložíme syrový žloutek. Kolem masa upravíme kroužky cibule a do nich přidáme ještě koření, papriku, pepř, hořčici a pod.
Podáváme syrové s bílým i černým chlebem a sekanou cibulí.


Jít na recept Biftek tatarský >>