Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Alsaské zelí
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vodu z kysaného zelí slít a uchovat na pozdější podlévání. Kyselé zelí ve dvou vodách vyprat. Slaninu nakrájet na kostičky a s kouskem másla na pánvi na mírném ohni rozpustit. Do kastrolu se zelím nalít 2 sklenice bílého vína. Hrnec zakrýt a postavit na oheň. Jakmile se tekutina začne vařit, přidat do hrnce slaninu s máslem. Ztlumit oheň a přidat všechno maso rozkrájené na kostky pepř, sůl, jalovec. Znovu přikrýt a nechat vařit asi 2 hodiny. Občas nahlédnout, není-li potřeba zelí podlít. V případě potřeby přilít po troškách vodu ze zelí. Když je maso úplně měkké, je zelí hotové. Ochutnejte, přisolte, opepřete, přikryjte a odneste do chladna. Druhý den při ohřívání přidat 2 nakrájené uzenky a vařené brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Alsaské zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/alsaske-zeli">Recept: Alsaské zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Alsaské zelí:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|