|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Adžabsaandal z lilku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Lilek nakrájíme na plátky cca 1 cm silné, osolíme z obou stran a 2 hodiny necháme lilek, aby se "vypotil ". Vodu, která se uvolnila slijeme. Na pánvi na oleji osmahneme lilek, na druhé pánvi orestujeme a podusíme doměka zeleninu nakrájenou na kostky. Na dno zapékací mísy položíme osmažený lilek,
na něj rozdrcený česnek a adžiku, poté přidáme podušenou zeleninu. Vše přikryjeme nakrájenými a oloupanými rajčaty a okořeníme znovu adžigou. Zapékáme otevřené cca 30 minut při 160-180 °C. Pak vše jemně promícháme. Jídlo se dá jíst i postudenu, ještě lepší je na druhý den.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Adžabsaandal z lilku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/adzabsaandal-z-lilku">Recept: Adžabsaandal z lilku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Adžabsaandal z lilku:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Plodová
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|