|
Recept na Huspenina a´la Marta
|
|
|
| |
Postup přípravy:Koleno, kože, cesnak, cibuľu, koreniny dáme variť do studenej vody, osolíme, zhruba po 2 hodinách varenia pridáme očistenú koreňovú zeleninu a varíme dovtedy, kým sa mäso nezačne oddeľovať od kosti (5-6 hod.) Keď je všetko uvarené, mäso naporcujeme (nadrobno nakrájame) do pekáča, misiek, tanierov (ľubovoľný výber), zalejeme precedeným vývarom a necháme stuhnúť. Podávame s octom, cibuľou a čerstvým chlebom. Dobrú chuť!!!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Huspenina a´la Marta, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/_1_2_3_4">Recept: Huspenina a´la Marta</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Huspenina a´la Marta:
|
(1 příspěvků) 1 |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Huspenina a´la Marta:
|