![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Zbojnický brambor
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Brambory opláchneme vodou a uvaříme ve slupce. Nezapomeneme pořádně osolit a přidáme medvědí česnek pro krásné aroma. Důležité je brambory nerozvařit - raději je vyjmeme těsně před úplným uvařením (jen ať jsou trošku tvrdší). Uvařené (tedy skoro) brambory rozkrojíme na půlky (opravdu velké brambory na čtvrtky) a pokládáme zatím na suchý plech. Podle chuti dosolíme, potřeme česnekem (není nutné) a necháme rozpustit máslo na bramborech. Plech vložíme do trouby a pečeme asi 20min (dle trouby).
Nebojte se šlupek na bramborách - úžasně po opečení voní.
A dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zbojnický brambor, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zbojnicky-brambor">Recept: Zbojnický brambor</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbojnický brambor:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Zapečené a pečené pokrmy
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|