| Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Zbojnický brambor | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1kg brambor | ||||||||
Popis: Brambory opláchneme vodou a uvaříme ve slupce. Nezapomeneme pořádně osolit a přidáme medvědí česnek pro krásné aroma. Důležité je brambory nerozvařit - raději je vyjmeme těsně před úplným uvařením (jen ať jsou trošku tvrdší). Uvařené (tedy skoro) brambory rozkrojíme na půlky (opravdu velké brambory na čtvrtky) a pokládáme zatím na suchý plech. Podle chuti dosolíme, potřeme česnekem (není nutné) a necháme rozpustit máslo na bramborech. Plech vložíme do trouby a pečeme asi 20min (dle trouby). |