|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Zapečené brambory se zelím a šlehačkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Brambory oškrábeme, nakrájíme na kolečka a narovnáme na pomaštěný plech. Množství brambor se řídí počtem strávníků a tloušťky koleček.
Na vrstvu brambor nasypeme zakysané zelí, popř. uzeninu ( dobré je i uzené maso - třeba z uvařeného kolene), pokmínujeme, mírně posolíme, zalijeme šlehačkou a dáme do rozpálené trouby.
Pečeme, až se šlehačka vypeče a na povrchu se udělá kůrčička.
Příloha: Můžeme zapíjet (kyselým) mlékem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapečené brambory se zelím a šlehačkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapecene-brambory-se-zelim-a-slehackou">Recept: Zapečené brambory se zelím a šlehačkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečené brambory se zelím a šlehačkou:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zapečené a pečené pokrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|