|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Voňavé pečené koleno
|
|
|
| |
Postup přípravy:Koleno vykostíme a potřeme česnekem utřeným se solí.
Vložíme do pečící mísy a podlejeme vodou. Přidáme bobkový list,nové koření a vložíme do trouby.Pečeme asi 1,1/2 hod na 250° . Před dopečením posypeme grilovacím kořením.
Podáváme s chlebem,křenem,hořčicí a ¨pivem¨.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Voňavé pečené koleno, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/vonave-pecene-koleno">Recept: Voňavé pečené koleno</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Voňavé pečené koleno:
|
(1 příspěvků) 1 |
Rada
Koleno vykosti tzv. SAPÍKOVÝM ŘEZEM, to je na jedné straně kolena odřízni všechny šlachy a postupně ostraňuj maso od kosti až na druhou stranu a kost vytáhni. Vzniklý tunel vyplň pikantní klobásou nebo jakoukoliv jinou nádivkou, která Tě napadne a potom chvíli pomalu peč v troubě. Asi po půl hodině udělej v kůži podélné zářezy. Po upečení nechchvíli odpočinout a potom nakrájej na porce. Podélné zářezy v kůži udělají při porcování pěknou mřížku.
Napsal: Josef Školník dne 11.11.2013 16:15:25
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Voňavé pečené koleno:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|