 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Vepřový bůček s nadivkou
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Do bůčku prořízneme kapsu, jejihž vnitřek potřeme česnekem utřeným se solí, lehce posypeme drceným kmínem a naplníme nádivkou. Příprava nádivky:
Rohlíky pokrájíme, zalijeme mlékem a po rozmočení mléko vymačkáme. Dvě vejce uvaříme na tvrdo, nasekáme a vmícháme do rohlíků. Přidáme dvě syrová vejce, jemně nakrájený salám a bylinky (na jaře kopřivy, jindy pažitku, petrželku a pod.)Nádivku přisolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Pak kapsu spíchneme jehlicí, nebo sešijeme, povrh bůčku osolíme a okmínujeme. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a za občasného podlití pečeme asi 2 hodiny do zlatova. Měkké maso nakrájíme na plátky a podáváme s brambory, nebo nastudeno s bramborovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřový bůček s nadivkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprovy-bucek-s-nadivkou">Recept: Vepřový bůček s nadivkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřový bůček s nadivkou:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|