|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Vepřové žebírka pro deset hladových
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z očistenej bravčovej pečienky čiastočne odseknete stavcové kosti, umyjete ich, osušíte, nasekáte rebierka, zľahka naklepete, okrajové blany krátko narežete a mäso osolíte. Do piva pridáte celé vajcia , preosiatu hladkú múku, soľ, dobre to rozšľaháte a nakoniec zamiešate postrúhaný tvrdý syr. V takto pripravenom cestičku obaľujete pripravené rebierka a pomaly vyprážate na rozohriatom oleji z obidvoch strán dozlatova, aby bolo mäso dobre prepečené a nespálil sa obal. Vyprážané rebierka treba hneď podávať. Ako vhodnú prílohu vám doporučujeme upravené zemiaky alebo rozličné druhy zeleninových šalátov.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové žebírka pro deset hladových, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-zebirka-pro-deset-hladovych">Recept: Vepřové žebírka pro deset hladových</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové žebírka pro deset hladových:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|