600 g vepřové kýty
1 vejce
1 lžíce solamylu
1 červená cibule
400 g mražených fazolek
sůl
4 lžíce oleje
1 lžička hořčice
140 g bambusových výhonků
50 g sterilovaných cukrových kukuřiček
sójová omáčka
150 g uzeného sýra
kousek pórku.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce rozšlehané se solamylem a promícháme. Očištěné fazolky krátce povaříme v osolené vodě, slijeme a propláchneme studenou vodou. Na rozpáleném oleji opečeme maso ze všech stran, přidáme hrubě nakrájenou cibuli, hořčici a bambusové výhonky, promícháme a krátce podusíme. Vmícháme fazolky a kukuřičky, dochutíme sójovou omáčkou a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti osolíme a posypeme kousky sýra a nudličkami pórku. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.