1500 g vepř.kotleta b.k.
20 g mouka hladka
10 g sůl
10 g grill Argentina
50 g šunka
50 g anglická slanina
50 g sýr eidam
50 g sýr niva
2 cl sojová omáčka
2 cl.worcester.omáčka
250 ml smetana33%
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
vepřovou kotletu nakrajíme na plátky o váze 150g.,naklepeme,osolíme a okořeníme kořením.
Anglickou slaninu,nivu a eidam nakrájíme na plátky a klademe na maso na sebe tak abychom maso mohli maso přehnout a sepnout špejlí nebo párátky.hotové naplněné okořeněné kapsy mírně posypeme hladkou moukou, a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme vodu provaříme,přidáme smetanu a dochutíme sojovou a worcestrovou omáčkou.podáváme s různě upravenými bramborami,rýží a zel.saláty.