|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Velikonoční Šoldra
|
|
|
| |
Postup přípravy:Uzené maso(krkovička,plecko nebo kýtu)uvaříme a část polévky použijeme při zadělávání těsta.Těsto necháme vykynout.Po vykynutí rozválíme na plát,na jehož polovinu poklademe kousky uzeného masa a po obvodu uvařené klobásky 4-6 ks podle velikosti.Překryjeme volnou částí těsta a vytvarujeme do podoby bochánku.necháme ještě 1/2 hodiny vykynout.Před pečením potřeme rozšlehaným vajíčkem.Pečeme dozlatova.Do téhož těsta můžeme zabalit uvařené klobásky samostatně
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Velikonoční Šoldra, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/velikonocni-soldra">Recept: Velikonoční Šoldra</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Velikonoční Šoldra:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Nádivky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|