| Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Španělský ptáček s Dijonskou hořčicí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4578x / 2x
Přidáno/změněno: 16.6.2009
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

4 plátky roštěné
1 vejce na tvrdo
2 kyselé okurky
jeden větší párek
4 malé špalíčky slaniny + dle chuti ještě slaninu na kostičky do omáčky
malá cibule
3 velké cibule
Dijonská hořčice
čerstvě mletý pepř černý
sůl
1 lžíce sádla
voda nebo vývar (raději ne z kostky, je příliš slaný)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Roštěnou naklepeme, každý plátek pomažeme dijonskou hořčicí, lehce osolíme a poklademe kouskem párku,
čtvrtkou vejce na tvrdo, čtvrtkou cibulky, půlkou okurky a špalíčkem slaniny. Uděláme závitky a převážeme provázkem.
Jednu velkou cibuli nakrájíme na kostičky a spolu se slaninou na kostičky a ptáčky dáme opéct na rozpálené sádlo.
Zalijeme vařící vodou (nebo vývarem, máme-li) tak, aby ptáčci byli zaliti do poloviny, opepříme, přidáme ještě lžíci
dijonské hořčice a dusíme cca 1,5 hodiny, občas obracíme a podléváme. Zbylé dvě cibule nakrájíme na kostičky,
dáme do kastrůlku s vodou a chvíli povaříme. Necháme vychladnout a rozmixujeme, ke konci dušení cibulí ptáčky podlijeme.
Je to chutnější, než zahušťovat jenom moukou. Tou můžeme ještě trošku "dozahustit", pokud by se nám omáčka zdála příliš řídká.
Solíme opatrně a až úplně na konci, na základě ochutnání - slanina i hořčice jsou slané.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Španělský ptáček s Dijonskou hořčicí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0517s norob)