|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Segedínský guláš pro začátečníky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vepřové maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobné kostičky. Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme mletou papriku. Dáváme ale pozor, aby tuk nebyl příliš rozpálený, paprika by mohla zhořknout.
Promícháme a přidáme maso nakrájené na kostky, opražíme ze všech stran. Opepříme a osolíme, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme tak dlouho, až je maso skoro měkké. Potom přidáme kysané zelí. Dusíme ještě tak dlouho, až změkne také zelí.Promícháme a přidáme maso nakrájené na kostky, opražíme ze všech stran. Opepříme a osolíme, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme tak dlouho, až je maso skoro měkké. Potom přidáme kysané zelí. Dusíme ještě tak dlouho, až změkne také zelí.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Segedínský guláš pro začátečníky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/segedinsky-gulas-pro-zacatecniky">Recept: Segedínský guláš pro začátečníky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Segedínský guláš pro začátečníky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|