|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Řízky pana Třísky
|
|
|
| |
Postup přípravy:1 kg vepřové kýty nebo nebo vykoštěné kotlety, nakrájíme na porce, naklepeme a osolíme.
Příprava omáčky - lak 5 vajec,1 káv.lžička pepře, 1 káv.lžička slad. papriky, 1 lžička pál. papriky, 1 lžička kari koření,2 lžičky soli, 0,5 lžičky kmínu, 0,5 lžičky majoránky 1 polévková lžíce kečupu vše řádně rozmíchat. Porce masa v omáčce máčíme a ukládáme na sebe. Zbylou omáčkou zalijeme a necháme v lednici 24 hod. uležet. Potom maso smažíme
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Řízky pana Třísky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/rizky-pana-trisky">Recept: Řízky pana Třísky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Řízky pana Třísky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|