|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Recept na grilování selete - rožeň
|
|
|
| |
Postup přípravy:Veškeré koření s olejem smíchat na grilovací směs pro naložení a potírání při rožnění.
Pracovní postup při přípravě a vlastním grilování - odvislý od vyzkoušení a váhy selete.
1. den - zabít a nechat vychladit ( sklep, chladírna, lednice - ideální teplota +1 - +3 stupně
2. den - nařezat kůži a nasolit 2,5 - 3 dkg rychlosoli na 1 kg masa (možno i roztokem injekční stříkačkou napíchat plecka a kýty)
3. den - natřít grilovací směsí
4. den - natřít opět grilovací směsí ( nejlépe na lodně v chladírně
5. den - možno rožnit a to 4 hodiny péct v alobalu a další 3 - 4 hodiny dopékat bez alobalu a postupně ořezávat
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Recept na grilování selete - rožeň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/recept-na-grilovani-selete-rozen">Recept: Recept na grilování selete - rožeň</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Recept na grilování selete - rožeň:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|