|
Recept na Pravý ruský boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do studenej osolenej vody dáme variť mäso. Do osobitnej nádoby (3l hrniec)rezance nakrájanú (nastrúhanú) zeleninu a kapustu, okoreníme bobkovým listom, celým a mletým čiernym korením, novým korením. Vmiešame aj paradajkový pretlak.
Mäso po uvarení nakrájame na drobné kúsky, vložíme k zelenine. Zmes prelejeme vývarom z mäsa. Zahustíme troškou múky rozmiešanou v sladkej smotane. Musíme pritom dať pozor, aby sa nevytvorili hrudky: najlepšie je pri vlievaní smotanu "roztrepávať" vidličkou. Dochutíme octom. Podávame v hlbokom polievkovom tanieri, pričom doprostred vložíme hrudku kyslej smotany veľkosti slepačieho vajca. (Priamo od Rusov mám novodobý "zlepšovák": kyslú smotanu nahradíme tatarskou omáčkou.) Dobrú chuť!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pravý ruský boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pravy-rusky-borsc">Recept: Pravý ruský boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pravý ruský boršč:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|