| Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Mořské Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Penne ve smetanové omáčce s lososem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 6750x / 2x
Přidáno/změněno: 10.7.2009
Kategorie: - Maso - Ryby - Mořské
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Těstoviny

Inredience:

400g penne
500g lososové filé
200ml smetany
100ml bílého vína
2 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce jíšky
provensálské koření
lístky bazalky
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme. Lososové filé nakrájíme na kousky, osolíme je a opepříme. Kousky ryby opečeme v rostlinném oleji.
V pánvi smícháme 250 ml vody, citronovou šťávu, víno a smetanu a vše pomalu uvedeme do varu. Nakonec vmícháme hotovou jíšku a 1 minutu vše povaříme. Ochutíme bylinkami, osolíme, opepříme. Kousky ryby vložíme do omáčky a 5 minut prohříváme pod bodem varu.
Jídlo je hotové,jednotlivé porce ozdobíme lístky bazalky, barevným pepřem a malými kouskami rajčat.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Penne ve smetanové omáčce s lososem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořské
Filé po čínsku 18.10.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Jedinečné filé 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce 18.07.
Těstoviny s tuňákem II. 15.12.
Sumeček žraločí se sezamem 15.12.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Treska Brillat de savarin 25.07.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0487s norob)