vepřová kotleta bez kosti
sůl
pepř
rajské jablko
cibule
párek
sekaná
míchané vejce s hráškem
hladká mouka
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Kotletu bez kosti naklepeme, osolíme,opepříme. Do středu masa přidáme vajíčko s hráškem,kousek párku, hranol sekané, půlku rajského jablíčka a dvě kolečka cibule. To celé zabalíme do tvaru měšce a převážeme nití.
Připravíme z jemně nakrájené a do tmava osmahnuté cibulky základ. Na tento základ položíme měšce a jemně osmahneme. Zalejeme vývarem a do měkka uvaříme.Až jsou měšce měkké tak je vyjmeme a z vývaru připravíme omáčku.Vývar (omáčku) zahustíme hladkou moukou a dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem nebo s dušenou rýží popřípadě se smaženým hranolkem neboli dle chuti. Přeji dobrou chuť.