FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Marinovaný kapr II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Vodu, ocet, sůl, koření, na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli povaříme 15 minut.
2. Do vroucí tekutiny vložíme porce očištěného kapra, mírným varem vaříme 15 minut, odstavíme a necháme vychladnout.
3. Vychladlé porce opatrně zbavíme velkých kostí, okapané složíme na mísu a přelijeme marinádou. Marinádu připravíme z majonézy, smetany, citrónové šťávy, bílého vína, cukni a soli. Do marinády ještě přidáme dvě lžíce sterilovaného hrášku a na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu z vývaru. Porce ryb přelité marinádou zdobíme před podáváním petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Marinovaný kapr II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/marinovany-kapr-ii">Recept: Marinovaný kapr II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinovaný kapr II.:
|