|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Marinovaná pečená žebírka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Marinádu připravíme z hořčice, pepře, sojové omáčky, červeného vína a oleje. Žebírka potřeme, přikryté necháme nasáknout.
Žebírka urovnáme do pekáčku a v horní části trouby pečeme. Často obracíme a potíráme výpekem. Obě strany vypečeme do křupava.
Sůl smícháme s paprikou. Asi po 30 minutách pečení maso posypeme.Potřeme výpekem, aby se koření dostatečně vsáklo.
Žebírka připravíme k podávání. Můžeme dokonce jíst i rukama a okusovat kosti, jde to tak lépe.
Jako vhodnou přílohu můžeme zvolit červené zelí, nebo salát z řdkve s jablky.Chléb nebo opékané brambory.
Přeji Vám dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Marinovaná pečená žebírka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/marinovana-pecena-zebirka">Recept: Marinovaná pečená žebírka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinovaná pečená žebírka:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|