| Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Doplňky k pokrmům > Omáčky studené Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Majonéza ke zdobení

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 3128x / 3x
Přidáno/změněno: 15.12.2015
Kategorie: - Doplňky k pokrmům - Omáčky studené
- Vejce - Teplá příprava

Inredience:

3 žloutky uvařené natvrdo
10dkg másla
2 sardele nebo lžička sardelové pasty
lžička citrónové šťávy
lžička hladké hořčice
trochu bílého pepře a soli
nebo i několik kapek vorchesterské omáčky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do porcelánové misky dáme máslo a je do pěny. Přidáme prolisované žloutky
prolisované sardele a vše ostatní a dobře do hladkosti promícháme.
Majonéza se používá výhradně jen ke zdobení vařených vajec, plněných rajčat, plněných zelených paprik, obložených chlebíčků, studených mís apod.Její výhoda proti majonéze pravé je v tom, že si vystříkané ozdoby udrží krásný tvar, nesrážejí se a netvoří se na nich sklovitý povrch.K přípravě salátů a studených omáček ji však nemůžeme použít. Asi 16dkg majonézy

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Majonéza ke zdobení:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Omáčky studené
Ďábelská omáčka 18.10.
Citronová majonéza 26.10.
Majolenka 18.07.
Omáčka Alioli 18.07.
Dresing ke grilovanému masu 08.07.
Tatarka bez cholesterolu 24.11.
Majonéza domácí bezvaječná 25.07.
Vepřové filety po čínsku v ananasové omáčce 25.10.
Omáčka Vinaigrette 06.11.
Dressing pro brambory na loupačku 15.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0549s norob)