|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Krkonošská kotleta
|
|
|
| |
Postup přípravy:kotletu rozkrojíme ke kosti a jemně naklepeme.Osolíme ,kápnem worchester,dáme kyselé zelí a plátek slaniny.
Kotletu zavřeme po okrajích sešpendlíme páratky aby se nám neotevřela a osolíme pokapeme worchestrem a dáme trochu pepře.
prudce osmahneme na rozpáleném tuku a dusíme pomaloučku asi 15minut.Kotletu odkrejeme potřeme česnekem a dáme na ní plátek sýra a znovu dusíme asi 3minuty.
Příloha vařený brambor,také jsou dobré bramboráčky
Přeji dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Krkonošská kotleta, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/krkonosska-kotleta">Recept: Krkonošská kotleta</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krkonošská kotleta:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|