|
Recept na Králík přes noc naložený
|
|
|
| |
Postup přípravy:Králíka očistíme, opereme, osušíme, naporcujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme ho odležet nejlépe přes noc. Dále pak králíka osolíme dáme do remosky a zalijeme na tuku spěněnou cibulkou, přidáme zeleninu, koření, bobkvé listy, muškátový květ, podlijeme vodou a dáme dusit (králík by měl být zcela zatopen vodou). Dusíme do měkka, připádně ještě podlijem.
Příprava omáčky:
Králíka vyjmeme a dáme do kastrůlku a udržujeme v teple. Šťávu scedíme dáme na sporák a přivedeme k varu. Podle chuti přidáme jogurt (nemusí se přidat celý) můžeme přisladit (trochu doporučuji) povaříme a zahustíme solamilem. Nejlepší příloha je bramborová kaše a zelený salát.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík přes noc naložený, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-pres-noc-nalozeny">Recept: Králík přes noc naložený</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík přes noc naložený:
|