| Rybář | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
|
| ||||||||
Králík přes noc naložený | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: králík | ||||||||
Popis: Králíka očistíme, opereme, osušíme, naporcujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme ho odležet nejlépe přes noc. Dále pak králíka osolíme dáme do remosky a zalijeme na tuku spěněnou cibulkou, přidáme zeleninu, koření, bobkvé listy, muškátový květ, podlijeme vodou a dáme dusit (králík by měl být zcela zatopen vodou). Dusíme do měkka, připádně ještě podlijem. |