| Rybář | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma |
|
| ||||||||
Králík přes noc naložený | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: králík | ||||||||
Popis: Králíka očistíme, opereme, osušíme, naporcujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a necháme ho odležet nejlépe přes noc. Dále pak králíka osolíme dáme do remosky a zalijeme na tuku spěněnou cibulkou, přidáme zeleninu, koření, bobkvé listy, muškátový květ, podlijeme vodou a dáme dusit (králík by měl být zcela zatopen vodou). Dusíme do měkka, připádně ještě podlijem. |