|
Recept na Králík pečený na víně s kedlubnami
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso omyjeme, osušíme a vložíme do mísy, osolíme zakapeme šťávou z 1/2 citronu a necháme 30 min v chladu marinovat.
Rozehřejeme troubu na 180°C, v pekáči rozpálíme olej s máslem, zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme králíka a opečeme z obou stran, pak podlijeme vínem a v troubě pečeme 30 min.
Kedlubny nakrájíme na dílky, brambory oloupeme, pokrájíme na kostky 1,5x1,5 cm a s kedlubnami přidáme ke králíkovi - pečeme dalších 20 min.
Králíka podáváme spolu s bramborem a kedlubnami ozdobené petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík pečený na víně s kedlubnami, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-peceny-na-vine-s-kedlubnami">Recept: Králík pečený na víně s kedlubnami</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík pečený na víně s kedlubnami:
|