|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Jablko pod dekou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Jablko nakrájíme na tenké plátky,které pokapem vínem a
trochu pocukrujem. Když víno s cukrem vsákne,dáme je podusitna pánev do másla.Podušená jabka v pánvi pak zalijem dvěma rozšlehanými vejci s trochou vody a špetkou soli.Na mírném ohni zvolna upečem amoletu,kterou neobracíme.Počkáme jen,až vejce napovrchu trochu ztuhnou.Hotovou amoletu můžem ještě pocukrovat.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jablko pod dekou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jablko-pod-dekou">Recept: Jablko pod dekou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jablko pod dekou:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Pokrmy s vínem
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|