| Pletení | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jablko pod dekou


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:13.2.2015

Ingredience:

jedno jablko
víno
dvě vejce
máslo
cukr krystal a sůl.

Popis:

Jablko nakrájíme na tenké plátky,které pokapem vínem a
trochu pocukrujem. Když víno s cukrem vsákne,dáme je podusitna pánev do másla.Podušená jabka v pánvi pak zalijem dvěma rozšlehanými vejci s trochou vody a špetkou soli.Na mírném ohni zvolna upečem amoletu,kterou neobracíme.Počkáme jen,až vejce napovrchu trochu ztuhnou.Hotovou amoletu můžem ještě pocukrovat.


Jít na recept Jablko pod dekou >>