200 g -vepřový řízek,nebo kotleta
30 g -olej
200 g -rajská jablka
50 g -cibule nakr.na proužky
3 ks-stroužek česneku
100 g -tvrdý sýr(ementalového typu)
-pažitka na zdobení
-tříb.pepř,sůl
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso naklepeme,osolíme,posypeme steakovým tříbarevným
pepřem a dáme na rozpálenou pánev upražit(po obou stranách).Když je maso hotové odebereme jej a uložíme na teplé místo.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli,orestujeme,přidáme na plátky nakrájený česnek a
na plátky nakrájená rajská.Podusíme a když se rajčata začínají rozpadat dáme maso na talíř a směs na maso navršíme.
Nakonec bohatě zasypeme na jemno nastrouhaným sýrem.
Zdobíme nasekanou pažitkou.