|
Recept na Hovězí maso v polské omáčce
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso uvaříme se zeleninou a vyjmeme.
Na cibulce osmahneme trochu cukru,zalijeme vývarem.Přidáme šťávu z citronu,povidla,nastrouhaný perník,trochu octa (dle chuti),koření, zbytek cukru a vše povaříme.
Vyndáme koření,přidáme zeleninu z masa,rozmixujeme a zahustíme světlou jíškou na požadovanou hustotu a množství.. V případě potřeby přecedíme a na závěr přidáme nakrájené mandle,rozinky a zjemníme máslem.Přidáme naporcované maso,prohřejeme.
Podáváme s houskovým knedlíkem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí maso v polské omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-maso-v-polske-omacce">Recept: Hovězí maso v polské omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí maso v polské omáčce:
|