| DWN.cz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí maso v polské omáčce


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.2.2010

Ingredience:

Hovězí maso – kvalitní zadní
50 gr olej
300 gr kořenové zeleniny
100 gr cibule
100 gr hladké mouky
50gr švestkových povidel
50 gr perník na vaření
100 gr citron
10 gr rozinky
10 gr mandle
20 gr cukr
50 gr másla
nové koření
bobkový list
sůl

Popis:

Maso uvaříme se zeleninou a vyjmeme.
Na cibulce osmahneme trochu cukru,zalijeme vývarem.Přidáme šťávu z citronu,povidla,nastrouhaný perník,trochu octa (dle chuti),koření, zbytek cukru a vše povaříme.
Vyndáme koření,přidáme zeleninu z masa,rozmixujeme a zahustíme světlou jíškou na požadovanou hustotu a množství.. V případě potřeby přecedíme a na závěr přidáme nakrájené mandle,rozinky a zjemníme máslem.Přidáme naporcované maso,prohřejeme.
Podáváme s houskovým knedlíkem.


Jít na recept Hovězí maso v polské omáčce >>