|
Recept na Guláš ala Feč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Cibuľu pokrájame nadrobno, dáme ju do hrnca, kde máme olej, masť, rascu a speníme ju. Pridáme sladkú papriku a trošku ju spražíme. Potom pridáme pokrájané mäso (hovädzie skôr, bravčové pozdejšie), na jemno pokrájaný cesnak, čierne korenie, feferónky, nové korenie, jednu lyžicu soli, trošku podlejeme vodou a dusíme pokiaľ mäso nie je mäkké (min. 1,5 hod). Potom pridáme nakrájané zemiaky, lečo a zvyšnú soľ. Varíme ďalej až kým nie sú zemiaky mäkké (asi 15 min. od začiatku varu). Asi v polovici varenia zemiakov pridáme 3 ks postrúhaných zemiakov a rozhabarkovanú múku na zahustenie. Dovaríme, ochutnáme, prípadne dokoreníme a podávame s chlebom.
Tento recept je cca pre 10 ľudí, každý po dve porcie.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Guláš ala Feč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/gulas-ala-fec">Recept: Guláš ala Feč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Guláš ala Feč:
|