|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Goja - zapečená specialita
|
|
|
| |
Postup přípravy:střeva je nutno 2 dny před konzumací naimpregnovat rozmačkaným česnekem který ze střev vytáhne veškeré pachy.
Z brambor(natřeme) připravíme hmotu jako na bramborák.
uvaříme 0.3l vody a natřené brambory spaříme vroucí vodou,osolíme a přidáme majoránku(dle chuti)namačkáme 5 stroužku česneku a zamícháme.připravíme si hluboký pekáč.jeden konec střeva svážem a do druhého konce naléváme(třeba přes uříznuté hrdlo z pet láhve)ochucené natřené brambory.naplněné střevo ukládáme spirálovitě do pekáče.po naplnění zavážeme druhý konec pevnou nití.přidáme do pekáče sádlo.mezi střeva natlačíme nakrájené uzené maso a zalejeme vodou po okraj.pečeme v troubě na 200 min 2 hodiny až do zlatova.střeva po pul hodince pečení propíchneme vidličkou,aby je neroztrhalo.toto je jídlo opravdu pro fajnšmekry a kdo jednou okusí,už nechce jinak.dobrou chut.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Goja - zapečená specialita, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/goja-zapecena-specialita">Recept: Goja - zapečená specialita</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Goja - zapečená specialita:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Uzené maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|