| Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Email šablony | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Fazole a la Tito ( Honduras )

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 425x / 4x
Přidáno/změněno: 18.7.2021
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Fazole

Inredience:

1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu
1 středně velká cibule
150 gr anglické slaniny
3 – 4 stroužky česneku



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nakrájíme slaninu na kostičky a necháme v pánvi pustit tuk, přidá se cibule nakrájená na tenké půlkroužky a nechá zesklovatět. Přidá se prolisovaný česnek a ještě chvíli se prosmaží. Cibule ovšem nesmí zhnědnout. Slije se voda z fazolí, přidají se okapané fazole a vše se promíchá. Směs se dusí pod pokličkou ca 15 – 20 minut. Pokud je třeba, přidává se během dušení po lžičkách nálev z fazolí, aby směs nebyla příliš suchá. Podává se s rýží, býlým sýrem balkánského typu (nejlépe Jadel) a rozkrojeným, posoleným avokádem.
Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Fazole a la Tito ( Honduras ):


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0443s norob)