| Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Fazole a la Tito ( Honduras ) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | ||||||||
Popis: Nakrájíme slaninu na kostičky a necháme v pánvi pustit tuk, přidá se cibule nakrájená na tenké půlkroužky a nechá zesklovatět. Přidá se prolisovaný česnek a ještě chvíli se prosmaží. Cibule ovšem nesmí zhnědnout. Slije se voda z fazolí, přidají se okapané fazole a vše se promíchá. Směs se dusí pod pokličkou ca 15 – 20 minut. Pokud je třeba, přidává se během dušení po lžičkách nálev z fazolí, aby směs nebyla příliš suchá. Podává se s rýží, býlým sýrem balkánského typu (nejlépe Jadel) a rozkrojeným, posoleným avokádem. |