| Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole a la Tito ( Honduras )


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2021

Ingredience:

1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu
1 středně velká cibule
150 gr anglické slaniny
3 – 4 stroužky česneku

Popis:

Nakrájíme slaninu na kostičky a necháme v pánvi pustit tuk, přidá se cibule nakrájená na tenké půlkroužky a nechá zesklovatět. Přidá se prolisovaný česnek a ještě chvíli se prosmaží. Cibule ovšem nesmí zhnědnout. Slije se voda z fazolí, přidají se okapané fazole a vše se promíchá. Směs se dusí pod pokličkou ca 15 – 20 minut. Pokud je třeba, přidává se během dušení po lžičkách nálev z fazolí, aby směs nebyla příliš suchá. Podává se s rýží, býlým sýrem balkánského typu (nejlépe Jadel) a rozkrojeným, posoleným avokádem.
Dobrou chuť


Jít na recept Fazole a la Tito ( Honduras ) >>