|
Recept na Čínské hovězí
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Čínské hovězí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cinske-hovezi">Recept: Čínské hovězí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Čínské hovězí:
|